Residential

Wood Street

New house

DATE OF PROJECT

July 2017

LOCATION

Freemans Bay

CATEGORY

Renovation and Addition

SHARE PROJECT
High up view away from the house showcasing the roof ans height of the newly renovated architectural build
newly renovated dining area with translucent coloured glass pendants as lighting fixtures
newly renovated kitchen area with translucent coloured glass pendants as lighting fixtures and natural wood cabinetry
newly renovated living room area with a high ceiling window letting in light over the sofa and tv area
Light, bright and minimalistic new bathroom with a floating sink area and modern bath shape
Herringbone patterned floor boards and hallway arch details
looking up view of wood panelling on the ceiling outside arching into a triangle sphere
looking up view of wood panelling on the ceiling outside from the side view
road side view of the house showcasing the fence and left side of newly renovated architectural build
TESTIMONIALS

THEY LOVE US

Awaiting our clients' kind words